Start din egen salon

Jeg hjælper dig godt på ved på vej med din nye iværksætter rejse.
Du kan få lavet et professionelt grafisk udtryk og/eller styling af din nye salon.

Send mig en mail hvis jeg skal sende dig godt fra start.

OPSTART AF SALON

Som nystartet kan man have svært ved at finde penge til det hele, derfor tilbyder jeg dig, lækre grafiske løsninger til overkommelige priser, så du bliver sendt godt afsted på din rejse som selvstændig lash/ nail/ brow stylist.

Uanset om du ønsker et professionelt grafisk materiale, f.eks. et logo, flyers, skilt eller lignende til din salon, så kan jeg opfylde dit ønske. 

Ønsker du at redesigne eller få stylet dit salon, uanset om det måske er en ny disk eller en full styling af lokale, så har jeg mulighed for at lave unikke og lækre løsninger til dig.

 

 

 

 • LOGO DESIGN

  fra 2500kr ex. moms

 • HJEMMESIDE

  Med op til 3 sider

  fra 5000 kr ex. moms

 • VISITKORT DESIGN

  Prisen er for selve designet, ikke det fysiske visitkort.

  Pris på færdig opgave afhænger af hvilken kvalietet du ønsker, at få trykt dit visitkort eller om du selv vil sørge for at få det trykt hos et trykkeri.

  fra 2500kr ex. moms

 • SKILTE DESIGN

  Prisen er for selve designet , ikke det fysiske skilt.

  Ønsker du skiltet produceret gennem os, vil der da komme en merudgift til selve produktion, du kan også vælge selv at tage kontakt til et skiltefirma og få dem til at producere skiltet, efter den fil vi har lavet til dig.

 • STYLING

  Ønsker du at få stylet din salon, så er prisen baseret på opgavens størrelse, og kræver at vi tager en snak herom for, at kunne prissætte denne type opgave.